Комплект Freemask kit - Freemask kit е техника за перфектна подмяна на фона.

 

Предлаганият комплект Freemask Kit  позволява дооборудване на всяко студио с техниката FreeMask - за бързо, лесно и перфектно поставяне на студийната снимка на всеки фон. Използването на Freemask kit хардуер ускорява процеса на изрязване на обекта и прави прецизно подмяната на фона за такива нежни структори като дантели, пухчета, коси, козина... 

Няма значение с какви светкавици е оборудвано студиото Ви. Freemask kit работи перфектно с всички марки светкавици. Изискват се само какви да са студийни светкавици.

Freemask Kit се състои от 2 светкавици Hensel  Expert Pro 500Plus FM - freemask, един предавател Transmitter Freemask за синхронзиране на светкавиците от Freemask kit системата и приемник Receiver на hensel . Най-добре би било, ако Вашите светкавици за снимане са Hensel Pro Plus от серията с вградено радиозапалване.

Hensel Expert Pro 500Plus Freemask светкавиците    от Freemask Kit могат да работят в нормален режим, ако не се използва системата за изрязване на фона.

Промоционална цена за стандартен комплект с 2 бр. светкавици -  Freemasks Kit - 2138 евро  с вкл. ДДС                                    Икономичен комплект с 1 светкавица Expert Pro 500Plus FM Freemasks Kit Eco - 1288 евро с вкл. ДДС

Промоцията е валидна за поръчки до 30.6.2010. След това са валидни цени за Freemask комплекта, съответно - 2538 евро и 1450 евро за една светкавица ExpertPro 500 FM и Freemask радиозапалване !!!